Voorjaar in Antwerpen

Antwerpen is op zijn best tijdens de wintermaanden. Vind hier de beste activiteiten. Combineer ze met een verblijf in ons hotel Mezonvin, zo logeer je steeds kortbij.

Antwerpen Grote Markt

ZOMER

Antwerpen, waar het bruisende leven zich, na de donkere winter, terug naar buiten verplaatst in het voorjaar en gedurende de ganse zomer. Er is een overaanbod aan zomerbars gespreid over de hele stad. Van het bruisende Zuid tot aan de Waagnatie en het Eilandje…

Culinaire festiviteiten, ontelbare zomerbars, loopwedstrijden, de mooie zeilboten van de TallShipsRace, culturele markten en festivals…het komt allemaal aan bod in een bruisend voorjaar en een lange zomer. En vooral niet te vergeten, De Zomer van Antwerpen..het grootste spektakel voor elk wat wils..van circus tot theater.

KERSTMARKT

De middeleeuwse stad Antwerpen vormt een prachtige achtergrond voor de beroemde kerstmarkt, nu uitgebreid naar verschillende van de belangrijkste historische locaties van de stad en de Scheldekaai. 

De Antwerpse Kerstmarkt staat garant voor een unieke ervaring verfraaid met oude gebouwen, terwijl het hedendaags plezier, traditionele gerechten en zielsverwarmende glühwein biedt.

Antwerpen Kerstmarkt

ZOMER VAN ANTWERPEN

Gedurende de maanden juli en augustus is er werkelijk vanalles te beleven in de stad. Muziek van over de hele wereld, circus, visueel theater, dans en tal van andere uitzonderlijke evenementen.

Het spelen op en in onverwachte locaties,  geven dit festival net die extra dimensie. Geen concert- of theaterzalen, maar tenten, hangars en leegstaande gebouwen.