Winter in Antwerpen

Stadscentrum Antwerpen

Kerstmarkt tijdens Winter in Antwerpen! Op diverse locaties in Antwerpen zoals, de Groenplaats, Grote Markt, Suikerrui en Steenplein is het gezelligheid troef.  De gekende ijspiste mag ook dit jaar niet ontbreken. Kom een kijkje nemen en geniet mee van deze onvergetelijke eindejaarssfeer.

10 Miles 2023

Linkeroever Frederik Van Eedenplein

Niet in het voorjaar maar dit keer in het najaar, gaat de 35ste editie van dit loopfestijn van start. Op 10 oktober is het weer verzamelen geblazen op Linkeroever.

Antwerpen Proeft Boutique

Waagnatie Rijnkaai 150, Antwerpen

Een gloednieuw culinair festival tijdens het verlengde weekend van 11/11. Het gekende Antwerpen proeft, maar ditmaal met gerenomeerde restaurants en verrassende culinaire thema´s. Op donderdag 11, zaterdag 13 en zondag 14/ 11, ben je welkom aan de Waagnatie om te genieten van de overheerlijke gerechten die dan geserveerd worden.

Rubensmarkt

Stadscentrum Antwerpen

Een feestelijke markt waar de martkramers zijn uitgedost in middeleeuwse kledij. Je vindt hier oa kleding, schoenen, fruit, chocolade, kortom alles wat je op een reguliere markt vindt, maar met de sfeer van toen. De rubensmarkt vindt plaats op de Grote Markt, Suikerrui, Ernest Van Dijckkaai, Handschoenmarkt, Lijnwaadmarkt en Kaasrui. Er staan een 200-tal kramen.